Få et stort online udvalg af indvendige døre

Mangler du nye indvendige døre til dit hjem? Hvis ja, så kender du sikkert til problematikken med hvilke døre, man skal vælge i det store udvalg af døre, der findes. Online ses et væld af døre i forskellige varianter, men hvad er forskellen på disse? Læs med i det følgende for at få et indblik i, hvad der adskiller de forskellige døre, som er på markedet.

Døre som passer til ethvert hjem

En dørs materiale er afgørende for, hvordan den fremstår, hvilken let-/tunghed den har, hvor lydtæt den er og hvilken type hus den passer i. Overordnet set kan indvendige døre findes i to varianter. Den massive/kompakte dør er den første variant. Denne har en massiv kerne med en overflade på hver side. Det gør, denne type dør meget robust og giver den gode lydisolerende egenskaber. Den anden variant er en celledør, som er et billigere alternativ til en massiv/kompakt dør. Celledøren består af en ramme hele vejen rundt i døren og med en overfladeplade på hver side. I mellemrummet ligger så celleindlægget, hvilket er pap, der er inddelt i felter. Det giver døren en dejlig lethed. Uanset om der er tale om en celledør eller en massiv/kompakt dør, findes der flere forskellige typer døre med forskellige udtryk.

En fransk dør giver en romantisk og lidt storslået stemning, en glat dør er det moderne, minimalistiske og tidsløse valg, hvor en dør med fyldninger giver et mere rustikt og stemningsfuldt udtryk, der vidner om husets sjæl.

Find døre i den rette størrelse

Det er ikke nok blot at finde det perfekte look til ens døre, for det nytter ikke noget at stå med flotte døre i den forkerte størrelse. Derfor er det utrolig vigtigt at måle godt op inden køb af døre. Først skal bredden og højden på hullet i muren måles. Derefter skal man finde en tabel over mål for indvendige døre. Så skal det karmmål, der er tættest på dørhullet, findes. Her er det vigtigt at have lidt ekstra plads til karmen, hvilket vil sige cirka 1,25 cm på hver side i bredden og 1 cm i højden. Når det rette karmmål er fundet, kan det tilsvarende mål for modulstørrelse ses. Slutteligt skal vægtykkelsen måles, så karmtykkelsen kan vælges herefter.

Så er der kun tilbage at klikke ind på eksempelvis https://www.bango.dk/indvendige-doere/ og finde den rigtige indvendige dør i et bredt sortiment til fordelagtige priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *