Hvor skal trampolinen stå henne

Jeg købte en ny trampolin til mine børn sidste sommer, jeg har aldrig haft sådan en før, så det tog ret lang tid at samle den da den kom hjem, selv med assistance af Trampolin Guiden. Da jeg endelig fik den samlet, skulle jeg finde ud af hvor den stod bedst, der forsøgte jeg forskellige steder før jeg fandt det bedste sted. Fordi den skulle jo stå et sikkert sted, så den ikke risikerede at blive taget af vinden, hvis der skulle komme en storm eller lignende. Vi fandt et godt sted bagerst i haven, hvor den stod dækket af både stakit men også buske, så var den beskyttet imod vinden. En anden ting jeg gjorde for at beskytte den imod vinden, det var at sætte nogle metal bøjler rundt om benene, så hamre dem ned i jorden så den fik meget sværere ved at flytte på sig.

Købte den ny

Fordi jeg ikke ville risikere at der var små skader, som jeg ikke kunne se med det blotte øje, dette kan være fjedrene som har mikro flænger som gør at de kan sprænge pludseligt. Derudover havde jeg også de 2 års garanti, hvis der skulle være en fejl fra fabrikken, så jeg ikke skulle betale ekstra for en ny. Det kan godt være at en brugt trampolin, ofte kan købes for meget små penge, dog vil jeg til enhver tid anbefale at købe en helt nyt. Fordi så ved du at alt er i tip top stand, hvilket også gør at du ikke har grund til bekymring, for om den pludselig går i stykker eller lignende.

Sikkerheden betyder meget

Fordi jeg er glad for mine børns sikkerhed, hvad angår en trampolin så de ikke kommer til skade, derfor har jeg også købt sikkerhedsnet. Så de kan hoppe højt, uden at jeg skal være bange for at de falder ud fra trampolinen, hvilket giver mig en stor ro i maven. Dette gør også at jeg ikke behøver at holde øje med dem, hvis de gerne vil ud og hoppe på trampolinen, imens jeg er ved at gøre rent eller lave mad.

Størrelsen har betydning

Alt efter hvor stor have du har, eller hvor meget plads du har til den, så skal du sørge for at vælge den rigtige størrelse. En trampolin kan købes i forskellige størrelser, hvor man kan købe en stor mode, samt en model som er til de mindre børn hvor de ikke kan hoppe ret højt. Det er også muligt at købe et sikkerhedsnet, til den helt lille trampolin, så du kan have små plastikbolde inde bag ved nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *