Lås op for hastigheden på Fiber Internet til dit hjem eller kontor

Hvis du ikke bruger et fiberoptisk kabel til at oprette forbindelse til internettet, du går glip af nogle af de hurtigste internethastigheder i verden. Det kan være op til 100 gange hurtigere end bredbånd, og det er også i stand til at reducere ventetid og øge produktiviteten.

Hurtigere end almindeligt kabel

Hvis du leder efter den hurtigste og mest pålidelige internettjeneste, fiberinternet er vejen at gå. Selvom det ikke er så almindeligt som kabel, det er stadig et godt valg.

Fiber er hurtig, fordi den bruger ultratynde glasfiberoptiske kabler til at overføre data. Denne teknologi overfører information med lysets hastighed. Det er også en god måde at undgå vejrrelateret interferens på.

Kabel Internet bruger kobber koaksialkabel linjer. Disse ligner de ledninger, der forbinder dit tv. Et kabelnetværk er meget populært og dækker 88 procent af USA Ud over sin udbredte dækning er det let at konfigurere.

Uanset om du er virksomhedsejer, en ivrig spiller, eller en forælder, finder du sandsynligvis en højhastighedsforbindelse, der opfylder dine behov. For de fleste mennesker, dette betyder en downloadhastighed på mindst 10 Mbps. Imidlertid, vil du kontrollere detaljerne i din kabelforbindelse.

100 gange hurtigere end bredbånd

Gigabit internet er et udtryk, der ofte bruges til at beskrive en højhastighedsforbindelse, der kan overføre data med en hastighed på over 1,000 megabit per sekund. Disse er hurtige nok til at streame Ultra HD-video. De, der bruger deres hjemmeinternet til forretningsformål, er især på markedet for en plan med en høj uploadhastighed.

Det første skridt i beslutningen om en internethastighed er at forstå din brug. De fleste online aktiviteter involverer download og afsendelse af information. Hvis du regelmæssigt livestreamer videoer eller bruger flere enheder på samme tid, har du muligvis brug for en mere hurtig hastighed.

Selvom 100 Mbps er mere end tilstrækkeligt for de fleste brugere, er det muligvis ikke nok for en stor husstand. For eksempel, hvis du har fire værelseskammerater, du har brug for en hurtigere upload- og downloadhastighed for at holde trit med båndbreddekravene. Du kan også bruge en fiberoptisk forbindelse til dette formål, da den har bedre pålidelighed og konsistens.

Øget produktivitet

Evnen til at bruge internettet til at øge produktiviteten er en nødvendighed for næsten alle virksomheder. I dag, flere og flere mennesker bruger internettet til at undersøge, samarbejde, og udføre daglige opgaver.

At have en højhastighedsinternetforbindelse til din virksomhed hjælper med at sikre, at du kan give en positiv kundeoplevelse, forbedre medarbejdernes ydeevne, og beskytte din virksomheds infrastruktur. Du skal dog også være opmærksom på advarselsskiltene om en langsom internetforbindelse.

Upålidelige internetforbindelser kan medføre betydelige omkostninger for din virksomhed. Derudover kan det at have uplanlagt nedetid stoppe kommunikationen, forstyrre videokonferencer og endda reducere produktiviteten.

Afhængigt af dine behov kan du overveje et fiberoptisk netværk. Denne teknologi giver dig mulighed for at få hurtigere upload- og downloadhastigheder uden forstyrrelser. Plus, det er mere modstandsdygtigt over for dårligt vejr. Det er også lettere at udvide.

Reduceret latenstid

Hvis du leder efter en pålidelig højhastighedsinternetforbindelse, er fiberinternet en god mulighed. Med sin evne til at reducere ventetid, fiberinternet fibernet udbydere er en god mulighed til både hjemme- og kontorbrug.

Latency er den tid, det tager for data at rejse mellem netværkspunkter. Det måles normalt i millisekunder. En latenstid på mindre end 50 ms betragtes som lav. Mængden af båndbredde og hastighed, der er tilgængelig, påvirker dog også latenstiden.

Lavere latenstid er vigtig for mange brancher. Aktiehandlere, videokonferencer og telependlere har for eksempel alle brug for adgang til lav latenstid. Af denne grund er det en god ide at evaluere, hvilke applikationer du bruger, og overveje, hvordan du får mest muligt ud af dem.

Mængden af hastighed, du har brug for, bestemmes stort set af dine specifikke forretningsdatabehov. Som regel, et hurtigere netværk giver mulighed for, at flere enheder tilsluttes. Dette er især vigtigt for realtidsspil.

Begrænsninger

Fiberinternet er den nyeste type kablet internet, der er tilgængeligt til dit hjem. Det er hurtigere og giver bedre pålidelighed end kabel eller DSL. Der er dog nogle begrænsninger for denne form for bredbånd.

Først, der er det faktum, at fiberinternet ikke er så bredt tilgængeligt, som du måske tror. De, der bor i store byer, har adgang til det, men ikke alle. Faktisk er ikke hvert eneste hus i landet tæt på en tilgængelig fiberknude.

For det andet er der spørgsmålet om kvalitet. Mens fiber ikke behøver at kæmpe med det samme niveau af ekstern interferens som kabel og DSL, der er stadig nogle faktorer, der kan få din forbindelse til at bremse. Nogle af disse faktorer er ældre udstyr på din ejendom og en begrænset netværkskapacitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *